Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σωρεία αρνητικών κριτικών από πλευράς του κοινού για τη σειρά Resident Evil του Netflix

*
Το κοινό φρόντισε να τιμήσει τη σειρά Resident Evil του Netflix με αρνητικές βαθμολογίες. Αυτή τη στιγμή το user score της στο Rotten Tomatoes είναι 22% και αυτό των κριτικών 53%. Είναι η χαμηλότερη βαθμολογία για παραγωγή του Netflix που αφορά μεταφορά video games στη μικρή οθόνη. Σημειώνεται πως μπορεί να ψηφίσει οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα με το αν έχει παρακολουθήσει τη σειρά ή όχι.

Για να έχετε μέτρο σύγκρισης η σειρά Castlevania που έκανε πρεμιέρα το 2017, έχει user score 88% ενώ οι κριτική της έχουν δώσει μέσο όρο 94%. Όσο για το The Witcher, το σενάριο του οποίου βρίσκεται αρκετά κοντά στα βιβλία, όμως δανείζεται στοιχεία και από τα παιχνίδια της CD Projekt, έχει 75% user score και 81% από τους κριτικούς.


Τα user reviews για το Resident Evil είναι ιδιαίτερα αρνητικά. Για παράδειγμα, ο χρήστης Jhonatan V έγραψε, "Πραγματική καταστροφή, δεν σχετίζεται με το Resident Evil".

Η αντίδράσεις για τη σειρά θα έπερενα έχουν προβλεφθεί από τη δημοφιλία του πρώτου trailer, το οποίο έχει 53.000 likes και 125.000 dislikes.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*